Kodėl prancūzės nestorėja pagal Mireille Guiliano

Autorius BALTIC BEAUTY BLOG on . Patalpinta į Noriu žinoti

Narių vertinimas: 0 / 5

Žvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyvi
 

Kodėl prancūzės nestorėja knyga Baltijos grožio blogas

 

Meilė Paryžiui gims arba ne jau šią savaitę. Labai seniai lankiausi Prancūzijoje... Oras žadamas daug šiltesnis nei pas mus, apie 26 - 28, todėl aš nekantrauju (bet dar lagaminas nesudėtas), na o vyras jau susiruošė aprangos derinius! Visus metus skaičiau apie prancūzes, kuo jos minta, kaip rengiasi, bendrauja. Tikras išprotėjimas! Banali tema užkabino taip, kad net nusipirkau bilietus į Paryžių. Tuoj sakysiu bonjour, Paryžiau ir paryžiečiai. Jei mėgstate knygas, randate joms laiko ir noro, spauskite skaityti daugiau.

 

Kol dar turiu laiko, noriu paplepėti apie knygas, žinoma, prancuzių tema. Kol kas knygynuose dar nėra naujos Mireille Guiliano knygos apie romaną su maistu, tačiau perskaičiusi tris jos knygas jau susidariau įspūdį, kad tai yra geriausios knygos, kokias skaičiau apie mitybą! Paprasta, racionalu ir...pavydu. Pasirodo pati kultūra skatina sveiką mitybą be užkandžiavimo, kai nuo pat mažens įdiegiami valgymo pagal tam tikrą tvarkaraštį ir taisykles įpročiai. Beje, pati Mireille yra neabejotinos elegancijos moteris, labai daili, liekna, na žinote, tikras moters pavyzdys. Neabejoju, kad ji maitinasi sveikai, nes atrodo sveikai.

 

Kodėl prancūzės nestorėja receptai Baltijos grožio blogas

 

Mano manymu pati pirma, arba Kodėl prancūzės nestorėja, knyga yra pati svarbiausia, pats pagrindas, na o visos kitos yra pirmos tęsinys, iš esmės papildančios pirmą. Perskaitykite pirmą, o jei užkabins, keliaukite ieškoti kitų Mireille knygų.

Blogiausia, kad kai skaičiau šias knygas, negalėjau negalvoti apie maistą, o kuo daugiau galvoji, tuo labiau valgyti norisi! Akyse stovėjo Prancūzijos turgaus, prie stalo sėdinčių ir maistu besimėgaujančių žmonių vaizdai, prie vyno taurės aistringai maistą aptariantys prancūzai, lėtai kramsnojantys tai, ką turi lėkštėse. Pietų pertrauka trunka apie dvi valandas, todėl skubėti nėra kur! Maistas gaminamas pageidautina namuose, todėl aišku, kas keliauja į skrandį! Pusfabrikačiams non, kaip ir nesezoninėms daržovėms, greitam valgymui, valgymui be malonumo ir griežtas non valgymui be geros kompanijos ir vyno!

Na o rezultatas perskaičius knygą irgi yra tas pats - pradėjau nuolat galvoti apie maistą! Tiksliau ką dedu į burną, ar tai man naudinga, iš kur maistas atkeliavo. Pradėjau valgyti daug sveikesnį maistą, tiesa, užtat daugiau gamninti pati, žymiai sumažinau saldumynų kiekį, namuose ir skrandyje išaugo daržovių kiekis, ypač lietuviškų. Sezoninės daržovės ir vaisiai Prancūzijoje užkelti aukštumose pagal svarbą ir pasirinkimą!

Mireille iš tiesų meistiškai paprastai ir įtaigiai aprašo, kaip maitinasi prancūzės, atskleidžia jų paprastus valgymo ypatumus ir dar pateikia nemažai receptų, jei jie Tau aktualūs. Porų sriuba turbūt yra populiariausias patiekalas, ypač tap tų, kurios nori sulieknėti. Kas svarbiausia, visos mitybos tiesos yra sveiku protu pagrįstos. Nėra žodžio dieta, bent jau ta prasme kuria suvokiame mes. Receptai, nereikalaujantys begalės sudėtingų ingredientų irgi man labiausiai patiko pirmoje knygoje. 

Rekomenduoju perskaityti, kodėl prancūzės nestorėja, jei dar nepradėjote galvoti, ką ir kodėl valgote. Užsukite ir į knygos internetinį puslapį, kur renkasi visa gerbėjų armija.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Įvertinimas 0.00 (0 Votes)